I’m not a “WordPress Tail” anymore…

wordpressHey.. hey.. hey.. 🙂

What’s new from me???

Here I am Zhoya,.. Indhye Zhoya, or better call me Zhoya Akatsuki.. mwohohoho..

Now on, here’s my new site http://zhoyakatsuki.com/ without wordpress…

I just bought this domain last night, around US$14.97/year… Hmmm.. it’s about Rp150.000/year.. (beda jauh amit ya angkanya?! 😀 )

I bought this through by my brother’s PayPal. Actually, all this time, my brother helped me in making this blog, everything, including in designing (except the contents – klo ntu mah asli dari gue.. Ternyata menulis ntu gag mudah yah!! Mana pake English lagy.. sampe botak eung… hehehehe 😀 ) Before these, I knew nothing about blog, what’s the fantastic thing, pleasant thing, funny thing, violent thing, nothing!

But he still persuaded me, without never got bored..

And finally I was tricked into it.

More than this, it’s my first time in writing, need much time to accomplish (Yaahh… begitulah, namanya juga gue masih baru.. hihihihi!! 😀 )

To create one post, I need about 3 hours (lama kan?? Gimane gag botak, padahal isinya gag bagus2 amat. Huhuhu ~merendah~ Ya sudahlaaah.. makin lama makin gag nyambung dengan judul’y nih!)

Well, just wait the next post!

xoxo (^^)/v => peace

Advertisements

~ by Zhoya on September 8, 2009.

8 Responses to “I’m not a “WordPress Tail” anymore…”

  1. arrrghhh…gara2 di suruh comen di sini,sya jd kalah bjudi…bagi kalian yg membaca ini,ini hanya sbwah keterpaksaan sj…jhahaha(just kid)…eh laen kali jngann suk pke jurus orang sembarangan…masa’ rasengan di remix pke saringan…masasi kishimoto bkalan marah klo ngebacanya…jhahaha…eh sory ga pke english2an,mslahnya english gwa parah…!!!
    khukhukhu…!!!

  2. woooiii

  3. Zho…mank bikin blog mesti pay per tahun yakz..???

    • ada kog gratisan…
      yang pake embel2 “wordpress”, “blogspot”, dll.. ntu baru gratiss..
      dulu blog w juga ad “wordpress”,,
      tapi skarang mah w gag lagi..
      makanya judulnya “im not a wordpress tail anymore”
      lebih mandiri aj.
      mwohohoho…

    • What a joy to find sonmeoe else who thinks this way.

  4. __emangmandiri haroes poenya .com belakangnya??keknya gakgituhjuga__
    ______ahahay…brigeli nii..kenapa ineed this teroos iaa??______
    ________zhoya2 emang apaan yang mereka rebutin??_________

    • mwohohohoho….
      ho’oh2 gag tw juga nig,, ntu-ntu mulu “i need this…i need this..” kapan sih Tobi bilang “i need zhoya”,, jiyaaaaaa….

      heuheu..
      oi bri,, ternyata lu gag ngerti2 juga yag???
      gag ad kog yg direbutiinn,,
      tobi nya aja tuh yg bandel.. hehehe…

  5. Keren oi…
    Blog pribadi pake dot com…
    Serius banget… he..2x..

    Btw tukeran link lg yuk…
    Di blog aq yg lain…

    Coba cek Kumpulan Lirik Lagu

    Dah q link blognya…
    Tx b4…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: