The Most 20 Women Desired in 2010

God creates many things and their own characteristic, and nobody in this world can imitate His work. He creates how attractive the women are, um, including me, lols. Every woman absolutely recognizes herself as a beautiful girl. The face, body, the way she walks, the way she speaks, her smile, ouch, so cute!  Likewise the most desired of 20 women in 2010. Here’s the list of their names.

  1. Emmanuelle Chriqui
  2. Marisa Miller
  3. Kate Beckinsale
  4. Alessandra Ambrosio
  5. Jessica Alba
  6. Beyonce Knowles
  7. Penelope Cruz
  8. Cheryl cole
  9. Eva Mendes
  10. Miranda Kerr
  11. Megan Fox
  12. Gisele Bundchen
  13. Bar Refaeli
  14. Erin Andrews
  15. Padma Lakshmi
  16. Kelly Brook
  17. Natalie Portman
  18. January Jones
  19. Monica Belucci
  20. Paz Vega

Honestly, I never seen their faces, but by seeing their names, physically they’re absolutely really beautiful, I guess. Well, in this year, Megan Fox occupies at the 11th. Last year (2009) she was in the 1st list. But now, she’s not. From any sources, Megan has less power of attraction. Many guys weren’t interested to make her as a girlfriend even a wife. It’s different from the movie star, Emmanuelle Chriqui, she got the first rank that is most desired by men. The Head of Ask Men explained Emmanuelle’s power for men. It’s really amazing to see the respectful and low profile actress just like Emmanuelle, where in many tabloid commonly ain’t do that.

*Tapi kalo gue sampe masuk di daftar 20 wanita  yang paling diinginkan, bakal gimana yah jadinya???? Heuheuheu.. artis yang lain pasti lewwaaatttt…. Trus, Valentino Rossi bakal tertarik ma gue and jadiin gue jadi istrinya. Huay,,,huay,,,. Belum tau gue yah?? Gue ntu cewe tercantik di lorong loh!! Gyahahahaha…. -__-!



Advertisements

~ by Zhoya on January 22, 2010.

30 Responses to “The Most 20 Women Desired in 2010”

  1. pertamaxxxxxxxxxxxxxxxx……………..

  2. […] The Most 20 Women Desired in 2010 […]

  3. 😀 😀 kayaxnya mantan2ku semua tuh 🙂

  4. […] The Most 20 Women Desired in 2010 […]

  5. saya plg suka sama megan fox
    cantik bangeeeeet

  6. […] tidak terlambat, saya susah untuk berhenti tetap menghisap namun sebatas rokok aja. Gadis cantik disini ada yang tertinggal yang punya […]

  7. Hah….Semuanya masih kalah sm yg punya Blog ini 🙂

  8. kok nama cewek gw gak ada yah???

    *mendadak cari kecengan* **lirik lirik yang punya blog*

  9. SALAM KENAL dan SALING MENGUNJUNGI serta SALING BERBAGI.WAH…WEB-NYA CUKUP INFORMATIF …OYA,BISA PASANG LINK/BANNER GA YAH…??? HTTP: / / DUTACIPTA.WORDPRESS.COM
    🙄

  10. […] tidak terlambat, saya susah untuk berhenti tetap menghisap namun sebatas rokok aja. Gadis cantik disini ada yang tertinggal yang punya […]

  11. Link-nya sudah dipasang ZHOYA, kok Link sayah belum ada…???
    Bisa lihat di-halaman
    =>LINK TEMAN

  12. […] The Most 20 Women Desired in 2010 […]

  13. salam pagiii met pagiii akatsuki^^
    today 🙂
    clananya sobek2 lagiiih, fashion baned fotonya

  14. msh cantikan aq..wkwkwkkkk…
    Tp lebih baik klo cantik hatinya..krn kecantikan fisik itu hanya sementara.. 🙂

  15. zzzzzzzzzzzzzzzzzzz……… -.-
    haha

  16. tadi ngecek wanita2 di atas from omgugel…
    waawwwww…
    😯 :mrgreen:
    mantap kali…

  17. Saya sudah pasang link situs anda di tempat saya.nama webnya softwarejenius.com
    Mohon di link balik ya ke situs saya di http://wwww.softwarejenius.com
    Dengan keyword cara dapat uang

  18. cantiknyeeeee !!! ( upin say)
    seronoknyeeeee !!! (ipin say)

  19. blognya keren bangeeeetz mbak kayak yg punya!

  20. mbak zhoya, ada gak orang indonesia yg masuk the most 20 women ini ya?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: